Ohjelmistojen suunnittelu

Arde suunnittelee

Älykkäät ja selkeät järjestelmät

UI-suunnitelmat

Määritellään sovelluksellesi visuaalinen ilme. Suunnitelmaan voidaan sisällyttää mm. värimaailma, fontit, brändi, mockupit ja logo. Olen tehnyt UI-suunnitelmia useille mobiilisovellukselle sekä nettisivuille.

Käyttämiäni työkaluja

Photoshop / AdobeDX / Marvel / draw.io

Tekninen suunnittelu

Löydetään sovelluksellesi sopivia teknologiaratkaisuja. Opastan mikä teknisesti on mahdollista ja järkevää toteuttaa sekä luon suunnitelman sovelluksesi ominaisuuksista, jotka ohjelmistokehittäjä osaa toteuttaa. Suunnitelma vodaan toteuttaa vaatimusmäärittelyinä sisältäen ominaisuuksien yleiset ja tekniset kuvaukset, arkkitehtuurikaaviot sekä mahdolliset käyttöliittymäkuvat.

Esimerkki UI-suunnitelmasta

Väripaletti

#F89B00
#1f2937
#d1d5db
#ffffff

Fontit

Open Sans

AaBbCc

AaBbCc

AaBbCc

AaBbCc

Barlow Condensed

AaBbCc

AaBbCc

AaBbCc

AaBbCc

Rampart One

AaBbCc

AaBbCc

AaBbCc

AaBbCc

Logo

musta logo valkoinen logo

UI-kuva

esimerkki ui-kuvasta
Esimerkki teknisestä suunnittelusta

Projektinäkymä

esimerkki projektinäkymästä

Vaatimusmäärittely

esimerkki vaatimusmäärittelystä

Tekninen kuvaus (AWS)

esimerkki teknisestä kuvauksesta

Hinta

-

+ alv 24%

• Tuntihinnalla

100% Tyytyväisyystakuu

Varmistan aina oma-aloitteisesti, että työni jälki on yrityksesi arvoista. Jos et ole tyytyväinen työhöni tai huomaat parannettavaa, kerro siitä minulle. Takuu edellyttää reilua avoimuutta minua kohtaan jo yhteistyön aikana. Jos et kirjallisen kritiikkisikään jälkeen ole tyytyväinen työni tulokseen, en lähetä laskua.

Kenelle suunnittelupalveluni sopii?

Suunnittelupalveluni sopii sinulle, jolla on jo hyvä käsitys siitä mitä sovellukselta haluat. Eniten hyötyä saat palvelusta suurempiin projekteihin, jolloin voin suunnitella suurempia kokonaisuuksia kerralla.

Kenelle suunnittelupalveluni ei sovi?

• Suunnittelutyötä tehdään usein tiiviissä yhteistyössä päättävän tahon kanssa, joten se vaatii molemminpuolista sitoutumista projektiin. Erityisesti aikaasi tarvitaan tarkentaviin kysymyksiin ja liiketoiminnan ymmärtämiseen.
• En ole paras vaihtoehto, jos haluat erityisen tarkkoja UI-suunnitelmia, koska olen toteuttanut suunnitelmia lähinnä rautalankamallilla (katso esimerkit).

Kysy lisätietoja tai katso milloin olen vapaana!