Ohjelmistokehitys

Arde kehittää

Timanttista koodia yritykseesi

Web-sovellukset

💻

Sijoita minut tiimiisi lisäkäsiksi tehostamaan kehitystyötänne. Full Stack -kehittäjänä osaan toteuttaa kokonaisia web-sovelluksia itsenäisestikin.

Teknologioita

Käyttöliittymät

React / Svelte / TypeScript / GWT

Taustapalvelut

AWS / Firebase / NodeJS / Java EE

Mobiilisovellukset

📱

Erityisesti Android-sovellukset ovat tuttua kauraa. Hoidan UI-puolen itsenäisesti ja tarvittaessa taustapalvelut Firebasen päälle.

Teknologioita

React Native (Expo) / Android (Java) / Firebase

Osa-alueita, joissa voin olla avuksi...

Pilvipalvelut

Etsitään sovelluksellesi turvallinen koti. Olen toteuttanut Firebasen päälle useita sovelluksia sen helppokäyttöisyyden takia. Amazon Web Services (AWS) olen käyttänyt mm. rajapintojen kehitykseen ja web-sovellusten alustana.

Teknologioita

AWS

API Gateway, Cognito, Cloudfront, DynamoDB, Lambda, S3, EC2, CloudFormation, Route 53, IAM, Certificate Manager, KMS, CloudWatch

Firebase

Realtime database, Firestore, Storage, Functions, Hosting

Testaus

Testataan, että koodisi toimii. Yksikkötestaus kuuluu jokaisen kehittäjän arkeen, mutta joskus niiden kirjoittaminen salaperäisesti unohtuu. Toteutan yksikkö- ja rajapintatestejä ohjelmiston laadun varmistamiseksi. Eräs asiakaprojekti keskittyi nimenomaan yksikkötestien kirjoittamiseen.

Teknologioita

Jest / JUnit / PHPUnit / AVA

Automatisointi

Onko CI/CD putket kunnossa? Tehdään ohjelmistokehittäjän työstä tehokasta ja selkeää automatisoimalla manuaalisia töitä. Automatisoidut ja selkeät prosessit ovat nykypäivänä suuressa roolissa tehokkuuden säilyttämisessä.

Teknologioita

CloudFormation, Serverless, CircleCI, GitHub Actions

Ohjelmiston uudistaminen

Onko koodin "parasta ennen" -päiväys lähestymässä? Teen vanhasta järjestelmästä uudenveroisen nykyaikaisilla teknologioilla. Tällaisesta projektista kokemusta sain mm. opinnäytetyössäni, kun uudistin Flash-pohjaisen järjestelmän GWT:n päälle ja myöhemmin GWT-pohjaisen järjestelmän Reactin päälle.

Hinta

-

+ alv 24%

• Yli kuukauden kestävät projektit

-

+ alv 24%

• Alle kuukauden kestävät projektit• Normaalia vastuullisempi rooli (esim. Lead)

100% Tyytyväisyystakuu

Varmistan aina oma-aloitteisesti, että työni jälki on yrityksesi arvoista. Jos et ole tyytyväinen työhöni tai huomaat parannettavaa, kerro siitä minulle. Takuu edellyttää reilua avoimuutta minua kohtaan jo yhteistyön aikana. Jos et kirjallisen kritiikkisikään jälkeen ole tyytyväinen työni tulokseen, en lähetä laskua.

Kysy lisätietoja tai katso milloin olen vapaana!